Milieuvraagstukken Beoordelen

Een Lijst van Scholen die Milieu-Studie Cursussen

Environmental Studies en verwante opleidingen worden steeds populairder in de Verenigde Staten. Of u geïnteresseerd bent in een carrière bij de overheid, het bedrijfsleven, de wetenschap, het bedrijfsleven en het onderwijs, is er een grote in de milieustudies die u kunt beginnen. Studenten in dit gebied onderzoek onderwerpen zoals opwarming van de aarde, vervuiling, ecologie, mondiale cultuur, globale politiek, en natuurlijke hulpbronnen.

De Environmental Studies programma bestaat meestal uit vier-semester klassen; elk semester Twee-semestersysteem. Met het oog op een grote te worden op dit gebied, moet u een aantal studiepunten die zich richten op specifieke gebieden van studie.

De cursussen worden gerangschikt op onderwerp, dus het is niet nodig om elke cursus te nemen in elk semester. Veel studenten in het programma de voorkeur aan een paar van de cursussen die voldoen aan de eisen voor hun carrière te nemen, terwijl anderen cursussen op andere gebieden van belang te nemen.

Cursussen in Environmental Studies worden gegeven door professoren die erkend zijn in hun vakgebied. Studenten werken nauw samen met professoren en deel te nemen aan diverse activiteiten in de klas. Elk semester, zal de professor te verdelen die vooraf zijn erkend lectuur, het bespreken van relevante kwesties. Bovendien zijn deze leesmateriaal nemen vaak onderzoek uitgevoerd door de professoren.

Cursussen kunnen de werken van mensen zoals Charles R. Knight, Harry Howley, en William Ellsworth bevatten. Sommige professoren zijn vooral geïnteresseerd in milieu-onderwerpen, welke smaak kan toevoegen aan de cursus werk. Andere hoogleraren kunnen meer geïnteresseerd in het milieubeleid of de geschiedenis van de milieu-studies.

Environmental Studies biedt ook algemene opleidingen, die vaak door de cursussen worden aangeboden. Deze cursussen niet specifiek betrekking hebben op een bepaald gebied van de studie. Zij omvatten onderwerpen zoals literatuur, maatschappijleer, geschiedenis, wiskunde, wetenschap, en zelfs sociale studies.

Er zijn verschillende instellingen die verschillende cursussen. De gemiddelde student kan scripties beschikbaar vinden op de volgende universiteiten:

Met het oog op afgestudeerd met een diploma in Environmental Studies, moet u één van de volgende graden te verdienen: een bachelordiploma in een gerelateerd veld, een associate's degree, een master's degree of een doctoraat. Na het behalen van het diploma, zult u gekwalificeerd om de staat examen te worden in licentie gegeven als een milieu-wetenschapper te zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het bestuderen van Environmental Studies en willen weten welke programma's er zijn, hier is een lijst van de scholen die dit gebied. Deze scholen zijn gevestigd in Californië, Arizona, New Mexico en Washington. Elke school heeft zijn eigen set van eisen, en je moet de school u geïnteresseerd bent in over hen te vragen.

Mensen die meer willen weten over geografie te leren kan studeren aan ofwel de University of Southern California en de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign. Voor degenen die willen gaan naar school voor de wetenschappen, universiteiten zoals Harvard, Princeton en de Universiteit van Californië in Berkeley hebben grote keuzes. Voor studenten die alleen maar willen naar de aarde te bestuderen, de Universiteit van Arizona is een goede keuze.

De Environmental Studies varieert van de ene instelling naar de andere. Het is belangrijk om te zoeken rond om de beste programma te vinden, afhankelijk van de plaats waar u woont en van uw carrière doelen.

Ook interessant

Milieu

Hoe te Leven Met een Betere Milieu - Tips voor een Beter LevenHet is gezond verstand dat je omgeving van invloed op de manier waarop je denkt, voelen ...

Lees verder

Recyclage

Hoe aan de Slag in RecyclingRecycling is een populair onderwerp in de wereld van vandaag en voor goede reden. Het is de sleutel tot ons te helpen spa ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Wat Is de Naam van een Prullenmand Dump Eigenlijk?In ons dagelijks leven, in de Verenigde Staten, de vervuiling in onze omgeving is een punt van zorg ...

Lees verder