Inzicht in Google Analytics en Het Belang ervan Voor Uw Bedrijf

Google Analytics is een van de meest opvallende kenmerken op de lijst van informatie een Webmaster. Analytics is een onmisbaar hulpmiddel voor webmasters om hun verkeer te meten, alsook conversies en verkeersbronnen. In dit artikel gaan we door middel van hoe aan de slag met Google Analytics en waarom het belangrijk is om te beginnen vandaag.

Google Analytics

Het eerste wat je moet weten is dat er twee manieren om het volledige voordeel van Analytics te nemen. Dit is in de eerste plaats een online gebaseerde analyse en anderzijds de traditionele vorm met behulp van de Google self-service software.

Het is belangrijk om te weten welke van deze vormen van analyse meer geschikt is voor uw bedrijf, zodat je geen zorgen over welke je moet gaan voor. We gaan hier bespreken waarom de Google analytics manier is de beste manier om mee te beginnen en wat je nodig hebt om te begrijpen.

Web site-eigenaren in staat zijn om dit waardevol instrument als een gratis download te krijgen wanneer ze zich inschrijven voor de Google analytics-programma. Webmasters kunnen zich ook aanmelden voor een Google AdWords-account of de toegang van de functie via het menu "Analytics" op Google. Ze hebben de mogelijkheid om een ​​proefversie te starten voor gratis met een geldige Google-ID en wachtwoord.

Men kan de link voor het lidmaatschap toegang tot wilt gebruiken, te maken en te actualiseren hun gegevens voor het leven van het lidmaatschap. Voor de niet-leden die ze nodig hebben om het volledige pakket van Google-tools, waaronder AdWords-account, tracking code en online rapporten aan te schaffen.

De AdWords-account maakt webmasters om hun campagnes en aanbiedingen te beheren tot op de minuut rapporten. De rapporten bevatten informatie zoals click-through rate, de kosten per klik, CTR, kosten per conversie tarief. Andere rapport worden geleverd door Google zoals wijzigingen in de zoektermen en klikken op specifieke links.

Een andere online tool gratis beschikbaar is de Google rapport viewer. De verslagen informatie te geven, zoals het totale aantal bezoekers, het aantal keren dat ze geklikt op een specifieke pagina, website locatie, tijd besteed aan pagina, de pagina grootte en het aantal pagina's per bezoeker. Dit geeft informatie die webmasters kunnen gebruiken om een ​​aantal slimme beslissingen over de beste pagina's te bevorderen.

Het is belangrijk te onthouden dat deze instrumenten alleen worden gebruikt om webverkeer te beheren. Deze tools zijn niet voor direct marketing en daarom moet je voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste gegevens te voeden in het systeem zijn.

Zorg ervoor dat je analytics gebruiken om uw bedrijf te verbeteren in het algemeen. In staat zijn om vast te stellen en te verbeteren zoekmachine rankings zal zeker helpen uw bedrijf om te slagen. Het maken van relevante beslissingen op basis van de analytics rapporten kunnen leiden tot het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf.

Houd er rekening mee dat als u gebruik wilt maken van de nieuwe dingen die beschikbaar zijn voor uw bedrijf te verbeteren dan moet je hebt ingesteld Google Analytics en actief is. Zo kunt u weloverwogen beslissingen te helpen verbeteren van uw bedrijf.

Als u wilt verbeteren uw bedrijf Zorg ervoor dat u overwegen gebruik te maken van deze tools om u te helpen. Analytics is belangrijk voor webmasters omdat het hen in staat stelt om te weten hoeveel verkeer ze krijgen en de trends rond dat het verkeer.

Ook interessant

Opleidingen

Een Opleiding Krijgen Voor Uw ToekomstAls u op zoek bent naar een perfect huis om je gezin te stichten in, moet je kijken naar het onderwijs als een ...

Lees verder

Ict

Strategieën Voor het Schrijven van Ict-CursussenAls het gaat om het leren over Ict, het woord 'Aanmelden' is net zo belangrijk als 'leren'. Het beste ...

Lees verder

Management En Hr

Het verkennen van de Vele Facetten van Management-en HR-GraadIn de afgelopen tien jaar, het management en HR (Human Resources) banen zijn ongelooflij ...

Lees verder