Wat Is Tijdregistratie functies zoals URL Klonen en back-up toegevoegd aan een server.

Efficiënte modus. In efficiënte modus, worden de gegevens gearchiveerd in slechts 1 uur. Dit is de makkelijkste mode als er geen belasting van documenten wanneer u klikt op de knop Archiveren. De data die wordt gearchiveerd in efficiënte wijze wordt gereduceerd tot 128MB.

Het document wordt opgeslagen op een ID-server die toegankelijk wordt gemaakt door de gebruiker. Zoals u inloggen op de server met behulp van een applicatie, de ID Server genereert een ID die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de opgeslagen gegevens. Efficiënte modus stelt gebruikers in staat om hun gegevens van tijd tot tijd op te halen.

Backup herstel. Voor meer veiligheid en om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang hebben Tijdregistratie ondersteunt twee back-up methoden, zoals Time Transfer, ook wel bekend als Transfer File, waar de gegevens worden opgeslagen op een externe computer.

Voor Time Transfer, wordt de tijdstempel informatie overgedragen via een verbinding met de externe computer. Voor meer privacy, kunnen Time Transfer worden gebruikt met een wachtwoord, dat is meestal moeilijk te raden. Echter, Time Transfer is de minst veilige modus. Het maakt ook niet bieden geen beveiliging voor de gedownloade gegevens.

Backup herstel. Aangezien Tijdregistratie is gemakkelijker te gebruiken dan Tranfer, de back-up / restore-functie kan worden gebruikt voor het importeren of exporteren van gegevens.

De back-up / restore optie kunt u uw gegevens te herstellen als je verliest of breken alle harde schijf. U hoeft niet om uren te zoeken door middel van de bestaande gegevens te brengen in om verloren of beschadigde gegevens te herstellen.

Van een online ID-server, kunt u de gegevens van de server op te halen. U kunt een back-up van de gegevens van uw computer, op een DVD of op een externe schijf, om ruimte te besparen op uw computer. Wanneer uw PC crasht, kunt u de back-upfunctie gebruiken om uw gegevens te herstellen van de server, zonder gegevens te verliezen.

Een andere functie die beschikbaar is met Tijdregistratie is dat het de speciale ID Server Backup functie ondersteunt. In deze functie kunt u toestemming voor de client handmatig scannen van de ID-server uit te voeren voor de bestanden die moeten worden gesteund. Met behulp van deze functie kunt uw bestanden back-up zelfs als u toegang tot de server.

Dit zijn slechts enkele van de functies die worden geboden door Tijdregistratie en ID-Server. Er zijn meer opties beschikbaar die u kunt vinden over van de website.

Ook interessant

Security

Wat U Moet Weten over het Inhuren van beveiligersBewakers nodig zijn voor een breed scala van bedrijven. Het kan elk soort bedrijf of een winkel te z ...

Lees verder

Toegang

Hoe om Toegang te Hebben tot Uw netwerkZoveel mensen die toegang moeten hebben tot uw netwerk, maar zijn niet echt toegang in het proces gegeven. Een ...

Lees verder

Persoonlijke Bescherming

Dingen Die Je Moet Weten Over Het Gebruik Van Persoonlijke BeschermingsmiddelenDe term 'Persoonlijke beschermingsmiddelen' is rond voor een lange tij ...

Lees verder